O nama   Proizvodi   Procesi   Lokacija   Kontakt
 
   
s    
   
  3D SAMOSTOJEĆA SLOVA

Reklame izrađene od pojedinačnih elemenata spojenih u cjelinu. Slova mogu svijetliti prema naprijed ili biti osvijetljena s indirektnim svjetlom.

više...


  DISPLAY ILI SVIJETLEĆE KUTIJE

Reklama izrađena od Al profila s licem od pleksiglasa oslikano samoljepljivom folijom za svjetleće reklame koja propušta svijetlo.

više...


  OSTALE REKLAME

Bilo koji oblik, bilo koje boje, skoro bilo koje veličine. Svjetleće ili ne svijetleće, od različitih materijal kao što su aluminij, plastika, drvo, foamex...

više...


  TOTEM

Ovi samostojeći reklamni displayi mogu biti različitih veličina i oblika te na najbolji način prezentiraju vas i vaše poslovanje.

više...


  WALLSCAPE, MESH, TENDE

Idealni materijali za izradu velikih natpisa na pročelju zgrada ili građevinskih skela su PVC tenda i mesh (tenda s rupicama).

više...
  NATPISNE PLOČE I PUTOKAZI

Natpisne ploče mogu biti različitih oblika, materijala, veličine i boje podloge.

više...
  OSLIKAVANJE VOZILA

Vozila mogu biti odličan medij za oglašavanje. Vozila se oslikavaju nizom samoljepljivih folija specijaliziranih za savijanje i izdržljivost na atmosferske utjecaje.

više...


  OSLIKAVANJE FOLIJOM

Samoljepljive folije su idealne za izradu kratkoročnih i dugoročnih natpisa i dekoracija staklenih stijena. Natpisi se mogu izrađivati tehnikom digitalnog tiska ili tehnikom izrezivanja.

više...


  PREZENTACIJSKI MATERIJAL

Jednostavni za rukovanje i lako prenosivi koriste se za prezentaciju ili kao press wall za sportska događanja. Tu posebno izdvajamo Pop up i Roll up sisteme.

više...


  PLAKETE I NAGRADE

Nagrade za sportska ili neka druga događanja prema narudžbi.

više...
  PEČATI

Obični pečati različitih veličina, datumari, pečati kemijske olovke. Veliki izbor na jednom mjestu. Izrada pečata za samo sat vremena.

više...
  ZA RESTORANE I HOTELE

Višegodišnjim iskustvom u radu s različitim ugostiteljskim i hotelskim lancima razvili smo jedinstven program proizvoda specifičnih za te djelatnosti.

više...
 
     
 

(c)2012. Grafički studio G, Zadar - Sva prava pridržana